Seyster College
Open dag

Open dag Seyster College op 17 januari 2024

Veel leerlingen uit groep 8 zijn al aan het rondkijken voor een vervolgopleiding. En wat is er leuker dan fysiek een kijkje te kunnen nemen in de school! Op woensdag 17 januari 2024 organiseren wij onze opendag. Docenten en leerlingen zullen je alles vertellen over de school en de vakken. Daarnaast is er gelegenheid om je handen uit de mouwen te steken bij onze praktijkvakken.  
 
Datum:               Woensdag 17 januari 2024 
Plaats:                Bergweg 97, 3707 AC Zeist 
Tijd:                    15:00 – 19:00 uur 

Aanmelding:       We zien de aanmelding graag d.m.v. een mail naar info@seystercollege.nl                                 onder vermelding van naam leerling, naam basisschool, ouder en                                               telefoonnummer.   

Mocht u een kijkje willen nemen bij de bovenbouw locatie Hoog Kanje, stuur dan een bericht naar info@seystercollege.nl .  Hiervoor word een aparte afspraak gemaakt.

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie van 19 t/m 25 februari 2024

Even een break voor iedereen. Geniet van de steeds lichter wordende dagen.

Seyster College

ESF+ 2021-2027

31-10-2022

Het Seyster College krijgt in de nieuwe subsidieperiode uit het Europees Sociaal Fonds Plus (ESF+ 2021-2027) een financiële bijdrage. Het Europees Fonds is een Europees instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan (beter) werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor EU-burgers. Dit wordt medegefinancierd door de Europese Unie. 

Het fonds ondersteunt structurele verbeteringen ten aanzien van werkgelegenheid, onderwijs en sociale ontwikkeling en beleid gericht op ontwikkeling van arbeidsmarktvaardigheden. De huidige inzet van het fonds, in vergelijking met de vorige periode, is herstel van Europese samenlevingen en economieën na de impact van het coronavirus.

La'Loupe & Spinneman webdesign